fbpx

Bedrijfsgidsen & lokale linkbuilding

Om goed zichtbaar te worden in de resultaten van zoekmachines is het belangrijke dat andere websites naar jouw website verwijzen. Voor lokale zichtbaarheid in zoekmachines zijn bedrijfsgidsen en lokale linkbuilding belangrijk. Met deze service zorgen wij ervoor dat websites die relevant zijn voor jouw branche en beschikken over enige 'autoriteit' een link aanmaken naar je website.

Bedrijfsgidsen

Het plaatsen van je bedrijfsgegevens in bedrijfsgidsen is een taak waar je waarschijnlijk al een lange tijd tegen opziet. Misschien weet je nog niet precies het belang van bedrijfsgidsen voor je lokale ranking in zoekmachines? In het kort: Voor Google zijn bedrijfsgidsen een belangrijk signaal en helpen je beter te ranken in de zoekresultaten. Daarbij is het van belang dat je bedrijf overal met dezelfde gegevens is aangemeld. Een verschil in je bedrijfsnaam (de ene keer met B.V. en de andere keer zonder of met puntjes) kan er voor zorgen dat je niet het optimale resultaat haalt uit je lokale zichtbaarheid. Het is ook geen doen om al deze gegevens handmatig bij te houden. Daarom hebben wij een service die je gegevens in bedrijfsgidsen aanmaakt en beheert.

We beheren je gegevens in oa de volgende bedrijfsgidsen
img

Linkbuilding

Een belangrijk onderdeel van een lokale SEO strategie is linkbuilding. De nadruk ligt hierbij op het verkrijgen van links van lokale websites. We stellen een optimaal linkbuilding profiel op waarbij de nadruk ligt op het verkrijgen van links die super relevant zijn voor jouw bedrijf, do-follow en no-follow en links met een hoge autoriteit (die in de ogen van zoekmachines een goed reputatie hebben en een zekere autoriteit hebben opgebouwd in de branche of industrie waar ze werkzaam zijn). 

De voordelen op een rij

  • verrijking van je gegevens in meerdere categorieën waarin je werkzaam bent
  • verrijking van je gegevens voor het toevoegen van foto's en of video's.
  • update van incorrecte bedrijfsgegevens
  • verwijdering van dubbele vermeldingen
  • Naam, adres en telefoonnummer check en aanpassing indien noodzakelijk

Onze service is al beschikbaar vanaf 50 euro ex btw per maand. Wil je gebruik maken van onze service stuur dan een mail naar info@ssmc.nl of bel of stuur een WhatsApp naar 06-53403574.

× Waarmee kunnen we helpen? Available from 08:30 to 17:30