fbpx

Als e-commerce specialist kan ik je helpen met het plaatsen van content en producten in je webshop. Ik zorg voor een up-to-date online assortiment, onderhoudt deze, en zorg dat de juiste product content aanwezig is. De volgende stap is dat jouw klanten de producten makkelijk kunnen vinden via o.a. zoekmachines. Als SEO specialist weet ik alles van zoekmachines en hoe jij je webshop zo kunt inrichten dat je producten in de top resultaten zullen verschijnen. 

We bieden ondersteuning op de volgende platformen:
WordPress
Magento
shopify
Shopify

Het grote voordeel van samenwerken met mij als freelancer is dat ik ook veel ervaring heb met het bouwen van websites op deze platformen. Je hoeft dus geen designer in te huren voor het plaatsen van content en producten. 

Ik ken de E-commerce wereld van binnenuit. Gedurende drie heb ik gewerkt als E-commerce specialist en was ik verantwoordelijk voor het webdesign in WordPress, alsmede het optimaliseren van de webshop via SEO & linkbuilding. Daarnaast hield ik me bezig met het vervaardigen van content, het plaatsen & updaten van producten en ook de gehele afhandeling van het orderproces zoals inkoop, logistiek, verkoop, verzending, retourafhandeling en klantreviews. 

× Waarmee kunnen we helpen? Available from 08:30 to 17:30