img

Cost per click (CPC) marketing

Met op uw doelgroep afgestemde advertenties kunt u snel resultaten behalen. Wij kunnen u helpen met het opzetten en beheren van bijvoorbeeld uw Google advertenties of met social advertisement via Facebook.
  • Adverteren met Google Ads
  • Facebook advertising

In een paar stappen je Google advertenties plaatsen

Wil je graag Google advertenties opzetten maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat ons je helpen. Wij proberen onze dienstverlening altijd simpel en betaalbaar te houden. Hieronder zie je een overzicht met stappen welke wij volgen om voor jouw product of dienst Google advertenties te plaatsen.

Social media
Social Advertisement
Facebook heeft nog altijd een erg groot bereik. Vrijwel iedereen met een smartphone heeft wel een Facebook pagina. Het is als bedrijf dus erg zonde om hier niets mee te doen! Wilt u graag adverteren via facebook laat het ons dan weten. Wij leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn.
Icon
Pay Per Click Remarketing
U kent het vast wel? U heeft een website of een product bezocht op internet en enkele dagen later ontvangt u ineens een advertentie over precies hetzelfde product? Magic? Big Brother? Niet helemaal. Het is het principe van remarketing. Wij kunnen u helpen om voor uw google advertenties remarketing in te zetten. Daardoor is het mogelijk om effectief uw doelgroep te benaderen!
Meer informatie over remarketing
40
+
PPC campagnes uitgevoerd
50
+
Facebook Ads campagnes uitgevoerd

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op!

Bericht verzonden
× Waarmee kunnen we helpen? Available from 08:30 to 17:30