fbpx

Kosten online marketing

kosten online marketingHet beschikbare budget speelt altijd een belangrijke rol als je een freelancer inhuurt. De kosten voor online marketing zijn afhankelijk van heel veel factoren. Uiteraard is de kwaliteit van jouw goeroe alles bepalend. Krijg je waar voor je geld? Mijn aanpak is altijd gericht op het behalen van voordeel. Daarnaast ben ik gek op meten en dus een data driven aanpak. Waar het kan meet ik vooraf hoe jouw bedrijf het online doet. Ik herhaal dit regelmatig gedurende de tijd dat we voor jou werken. Je krijgt zo dus altijd inzicht in de voordelen die ik voor je behaal.

Wij maken in ieder geval geen geheim van onze tarieven.  Hieronder lees je er mee over.

Kosten Freelance SEO & WordPress webdesign

Ik werk met een vast uurtarief van € 60,- per uur (excl. BTW) voor al mijn werkzaamheden (met uitzondering van het lokale SEO diensten pakket).

Je mag van mij verwachten dat ik tijdens mijn werk volledig gefocused ben op jou als klant. Dat betekent dat ik geen telefoon aanneem en niet gestoord wordt door binnenkomende mailtjes. Zo is elke minuut efficiënt besteed.

Kosten lokale SEO diensten

De kosten voor onze lokale SEO diensten zijn afhankelijk van het aantal locaties van je bedrijf, het aantal zoekwoorden/pagina’s die je wenst te optimaliseren en eventuele specifieke wensen zoals bijvoorbeeld online adverteren etc. Wil je meer weten wat wij specifiek voor jouw bedrijf kunnen betekenen en de eventuele kosten, neem dan contact op via 06-53403574 of info@ssmc.nl

× Waarmee kunnen we helpen? Available from 08:30 to 17:30