fbpx
Online adverteren

Online adverteren

Wilt u tegen lage kosten online adverteren, zoek dan niet verder. Met op uw doelgroep afgestemde advertenties kunt u snel resultaten behalen. Wij kunnen u helpen met het opzetten en beheren van bijvoorbeeld uw Google advertenties of met het adverteren op social media kanalen zoals Facebook en/of Instagram.
  • Adverteren met Google Ads
  • Facebook en/of Instagram advertising

In een paar stappen je Google advertenties plaatsen

Wil je graag Google advertenties opzetten maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat ons je helpen. Wij proberen onze dienstverlening altijd simpel en betaalbaar te houden. Hieronder zie je een overzicht met stappen welke wij volgen om voor jouw product of dienst Google advertenties te plaatsen.

Social media
Social Advertisement
Facebook en Instagram hebben een erg groot bereik. Vrijwel iedereen met een smartphone heeft wel een Facebook en/of Instagram account. Via de facebook business manager kan je gelijktijdig op beide platformen adverteren. Het grote voordeel van adverteren op deze platformen is dat zij als geen ander alles weten over doelgroepen. Zo kan je je eigen doelgroep samenstellen op basis van leeftijd, geografische locatie, inkomen, opleiding en interesses. Dat is een groot voordeel als je wilt gaan adverteren. Het is als bedrijf dus erg zonde om hier niets mee te doen! Wilt u graag adverteren op deze platformen, laat het ons dan weten. Wij leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn.
kosten online marketing
Pay Per Click Remarketing
U kent het vast wel? U heeft een website of een product bezocht op internet en enkele dagen later ontvangt u ineens een advertentie over precies hetzelfde product? Magic? Big Brother? Niet helemaal. Het is het principe van remarketing. Wij kunnen u helpen om voor uw google advertenties remarketing in te zetten. Daardoor is het mogelijk om effectief uw doelgroep te benaderen!
Meer informatie over remarketing
40
+
PPC campagnes uitgevoerd
50
+
Facebook Ads campagnes uitgevoerd

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op!

Bericht verzonden
× Waarmee kunnen we helpen? Available from 08:30 to 17:30